Menüü Carmen Cateringilt

Iseküpsetatud must leib seemnete ja kuivatatud puuviljadega

Taluleib ürtidega

Ürdivõi
Meriahvenafilee magushapus marinaadis

Toorsoola makrell värske kurgi, redise ja mädarõikaga

Must leib muna, tomati-punase sibula salati ja “Kipperi” anchoovisega
BBQ maitseline sealihasült, sinepi- kurgi salat

Kana-peekoni terriin, Vahemereline tomati-oa kaste

Hiiumaa BBQ lambakintsuliha grillitud Peipsi sibula ja värske mündi kastmega
Kreeka “spanakopita” pirukas ricotta juustu ja spinatiga

Vege quinoa-norilehe rullid marineeritud ingveri ja magusa ploomi kastmega

Sinepiseemnetega marineeritud kurgid, pärlsibulad ja mini paprikad
Kartuli-singisalat

Pealinna salat grillitud kana, õunte ja kerge jogurti kastmega

Värske köögivilja-feta salat Kalamata oliivide ja basiilikuga
24 tundi portveinis Provens ürtidega mooritud veisepõsk

Salveiga röstitud kanafilee galantiin Cheddar juustu ja krõbeda peekoniga

Rosmariini ja pohla Demi Glaze kaste

Ahjukartul värske tilli ja küüslauguga

Õunasiidri ja kaneeliga hautatud punane kapsas
Mustika toorjuustukook

Mini brownies pekaani pähkliga

Aprikoosi-mango pulgakook passionvilja glasuuriga
Jäävesi värske kurgiga

Morss

Kohv, tee
Codorniu Seco 75 cl

Igale külalisele tervitusjoogiks üks pokaal

Kendermanns Riesling Kabinett 75 cl

Igal laual üks pudel

Masi Modello 75 cl

Igal laual üks pudel

Saaremaa Vodka 50 cl

Igal laual üks pudel

Igal 10-kohalisel laual on kokku 3 pudelit alkoholi ja 1 pokaal vahuveini külalise kohta hinna sees.

Toitu on 1115 g inimese kohta.
Kõik toidud serveeritakse teenindajate poolt vaagnatel otse lauda. Soe toit kohe õhtu alguses, külm toit õhtu keskel ning dessert õhtu teises pooles.

Kogu õhtu jooksul on avatud baarid lahja ja kange alkoholi ostmiseks.
Tasuda saab nii sularahas kui kaardiga.

Peakokk
Jevgeni Ševtšuk